Nieuws

Jo Renglé plots overleden

Maandag ging er een shock door velen toen we het slechte nieuws ontvingen dat Jo Renglé plots in zijn slaap is overleden.

Jo was een van de pioniers van de Business Club van OHL en een enthousiaste, optimistische, nieuwe OHL-fan. Hij was zaakvoerder en drijvende kracht achter Brussels Business Flats.

OHL betuigt zijn medeleven aan zijn vrouw Liesbeth Lissen, zijn lieve kinderen Emma, Robbe en Jef en zijn familie.

De plechtige uitvaartliturgie zal plaatshebben in de Sint-Hadrianusparochiekerk te Wijgmaal op zaterdag 17 maart 2012 om 11.30 uur. Nadien volgt de begrafenis te Wijgmaal (Kroonstraat). Bijeenkomst en gelegenheid tot groeten in de kerk vanaf 11.10 uur. 

U kan Jo een laatste groet brengen in het funerarium Pues, Eikestraat 2 (langs de weg Leuven-Mechelen) te Herent (Winksele-Delle) op vrijdag van 19 tot 20 uur. Op zondag 13 mei 2012 om 10 uur herdenkingsviering in voornoemde kerk.

Alle nieuws

Leden

BASF - Agro

Chemie

Reinis Woningbouw/Artvilla

Woning- en Villabouw

ThromboGenics

Biopharmaceutical

05 Juni 2014

network@ohl
OHL Business and Brabant Club meet Claire Tillekaerts, CEO of Flanders Investment & Trade

Op donderdag 5 juni organiseert voetbalclub Oud-Heverlee Leuven “network@ohl”. De Business Club van OHL ontvangt samen met UNIZO, VKW, Voka en onze eigen Brabant Club Claire Tillekaerts, CEO van Flanders Investment & Trade. Afspraak in onze Seatsruimte. Claire Tillekaerts zal het dan hebben over de internationalisering van de markten en de gevolgen hiervan voor ondernemers. OHL biedt u tevens de mogelijkheid om op voorhand enkele vragen door te sturen: de vijf beste vragen worden in deze sessie behandeld.

April 2014