Nieuws

Jo Renglé plots overleden

Maandag ging er een shock door velen toen we het slechte nieuws ontvingen dat Jo Renglé plots in zijn slaap is overleden.

Jo was een van de pioniers van de Business Club van OHL en een enthousiaste, optimistische, nieuwe OHL-fan. Hij was zaakvoerder en drijvende kracht achter Brussels Business Flats.

OHL betuigt zijn medeleven aan zijn vrouw Liesbeth Lissen, zijn lieve kinderen Emma, Robbe en Jef en zijn familie.

De plechtige uitvaartliturgie zal plaatshebben in de Sint-Hadrianusparochiekerk te Wijgmaal op zaterdag 17 maart 2012 om 11.30 uur. Nadien volgt de begrafenis te Wijgmaal (Kroonstraat). Bijeenkomst en gelegenheid tot groeten in de kerk vanaf 11.10 uur. 

U kan Jo een laatste groet brengen in het funerarium Pues, Eikestraat 2 (langs de weg Leuven-Mechelen) te Herent (Winksele-Delle) op vrijdag van 19 tot 20 uur. Op zondag 13 mei 2012 om 10 uur herdenkingsviering in voornoemde kerk.

Alle nieuws

Leden

BASF - Agro

Chemie

Wienerberger

Building Material

Dewit & Partners / L & R Projects

Verzekeringen - Immobiliën - Projectontwikkeling

17 Juni 2015

Network@OHL
Europa, quo vadis?

Griekenland blijft een vraagteken en wat staat ons na het Britse EU-referendum te wachten. Europa blijft door de ontwikkelingen een dynamisch gegeven en dat heeft effect op ons allemaal. Inside information krijgen we hierover van een specialist ter zake. We bieden u bovendien de mogelijkheid om vooraf vragen door te sturen: de vijf beste vragen worden beantwoord.

Mei 2015